Log ind
Bliv VIP medlem
Webshop
0
MENU
Bliv VIP medlem

Serier

Vinterhygge med Linse
Vinteren er en mørk tid, og mange mennesker bliver lidt deprimeret. Jeg er altid god til at hygge om mig selv, og jeg elsker de mørke dage, for der er så mange hyggelige ting man kan lave. Derfor har jeg lavet en lille serie, hvor jeg fortæller om, hvordan jeg hygger om vinteren, og giver et par gode råd, som du måske kan bruge. I traileren her, kan du høre lidt om hvad jeg kommer rundt om, og hvorfor jeg har lavet denne serie. Hvis du scroller ned på siden, kan du se alle mine hyggefilm. Man må aldrig "gå ned" på hygge :-)
Da Moster Niller var en lille pige
Kender I egentlig Moster Niller? Jeg får tit spørgsmål om Moster Niller, så jeg synes det var en god idé, at tage en snak med Niller, for at lære ham bedre at kende. Vi taler om en masse ting, det kan du høre mere om i traileren her Hvis du scroller ned på siden, kan du se alle film om Moster Niller
Rodekassen
Her på kan du finde en masse forskellige film, som jeg har lavet. Det kan være alt mulig, også nogen sjove fraklips film, som eks. den her :-) Hvis du scroller ned, kan du se flere film fra Rodekassen.
Velkommen til mit univers
Udvalgte afsnit
Vinterhygge med Linse (3:4)
Jeg skruer faktisk tit ned for varmen, for så kan jeg tage mit hyggetøj på, og det er også en del af min vinterhygge. Jytte driller mig lidt i denne film, men hyggeligt er det :-)
Da Moster Niller var en lille pige (1:4)
Mange kender Moster Niller fra Familien Fra Bryggen, men her kan du lære Niller lidt bedre at kende, og bla. høre Niller fortælle om sin barndom, og hvordan han fandt ud af, at han var homoseksuel.
Vinterhygge med Linse (4:4)
Det er altid hyggeligt at gå en rigtig lang tur, også selvom det blæser eller sneer, for så bliver det bare hyggeligt at komme hjem, og få en varm kop kaffe. Jeg går mange ture hver dag, da Jytte og Cino skal jo luftes, og her har jeg også taget moster Niller med
Rodekassen (4:12)
Jeg måtte knokle, for at blive klar til mine talkshows. Der skal jo ske en masse nyt, så jeg måtte trække i arbejdstøjet hos lasertryk.dk, og selv være med til at trykke min nye kalender, plakater, papfigur til den røde løber (ja - sådan en kommer der også :) og en masse andre ting. Jeg kan godt afsløre, at jeg fik sved på panden, men havde en FANTASTISK sjov dag, og jeg havde selvfølgelig Fremtids Peter med, så han kunne filme jeg knoklede :-).
Shoppen er åben
Gå til shop
Kom tæt på:
Nyt fra mig, konkurrencer, videoer, sjov, spas og meget mere :-)