Log ind
Bliv VIP medlem
Webshop
0
MENU
Bliv VIP medlem

Samarbejde med Linse

 

Er du fra en virksomhed, og kunne være interesseret i et samarbejde med mig, så skal du bare tage fat i Fremtid Peter fra Plead, som hjælper mig med alle de ting. 

BEMÆRK: dette er kun til henvendelser fra virksomheder, ikke til skoleopgaver, videoforespørgsler, etc. Har du mails omkrig det, kan du sende på [email protected] - men bemærk: jeg får RIGTIG mange mails, og når desværre ikke, at svare på alle dem.

Er du en virksomhed, der vil i kontakt med Linse, så skriv til Peter her:

[email protected]

Velkommen til mit univers
Udvalgte afsnit
Vinterhygge med Linse (3:4)
Jeg skruer faktisk tit ned for varmen, for så kan jeg tage mit hyggetøj på, og det er også en del af min vinterhygge. Jytte driller mig lidt i denne film, men hyggeligt er det :-)
Da Moster Niller var en lille pige (1:4)
Mange kender Moster Niller fra Familien Fra Bryggen, men her kan du lære Niller lidt bedre at kende, og bla. høre Niller fortælle om sin barndom, og hvordan han fandt ud af, at han var homoseksuel.
Vinterhygge med Linse (4:4)
Det er altid hyggeligt at gå en rigtig lang tur, også selvom det blæser eller sneer, for så bliver det bare hyggeligt at komme hjem, og få en varm kop kaffe. Jeg går mange ture hver dag, da Jytte og Cino skal jo luftes, og her har jeg også taget moster Niller med
Rodekassen (4:12)
Jeg måtte knokle, for at blive klar til mine talkshows. Der skal jo ske en masse nyt, så jeg måtte trække i arbejdstøjet hos lasertryk.dk, og selv være med til at trykke min nye kalender, plakater, papfigur til den røde løber (ja - sådan en kommer der også :) og en masse andre ting. Jeg kan godt afsløre, at jeg fik sved på panden, men havde en FANTASTISK sjov dag, og jeg havde selvfølgelig Fremtids Peter med, så han kunne filme jeg knoklede :-).
Shoppen er åben
Gå til shop
Kom tæt på:
Nyt fra mig, konkurrencer, videoer, sjov, spas og meget mere :-)